ГоловнаПолітика

Саакашвілі покатав Кличка нічним Батумі

Кличко дізнався від Саакашвілі про ментальну революцію

Саакашвілі покатав Кличка нічним Батумі
Фото: http://klichko.org

Український боксер і політик Віталій Кличко перебуває у Грузії, де знайомиться з досвідом реформ та вивчає способи й результати їх втілення

"Сьогодні прилетів з однопартійцями в Грузію. Батумі вразив... За 5 років їм вдалося, здавалося б, неможливе. Екскурсію нічним Батумі за кермом електромобіля влаштував Президент Саакашвілі. Будинок Юстиції, де надають близько 250 послуг: від реєстрації підприємства до оформлення паспорту або купівлі квартири, - думаю, один з орієнтирів для нас. Вражень багато! Не очікував такого", - повідомив Кличко у соцмережі facebook.

Як повідомляє прес-служба партії "УДАР", Саакашвілі під час спілкування з Кличком зазначив, що у Грузії за два останніх роки відбулася справжня ментальна революція, оскільки в свідомості людей змінилося ставлення до багатьох звичних раніше речей – корупції, бюрократичної тяганини та інших.

Кличко відзначив: "Нам потрібен план дій, нам потрібні орієнтири. Ми хочемо дізнатися про досвід – як втілювалося те, що ми бачимо, і як це сьогодні працює. Ми хочемо знайти відповіді на чимало питань".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram