ГоловнаПолітика

Добкін: десант Тимошенко влаштував у Харкові шабаш

На думку губернатора, "гості Харкова" насмітили, витоптали газони і стали причиною заторів.

Добкін: десант Тимошенко влаштував у Харкові шабаш
Фото: Макс Левин

Губернатор Харківської області Михайло Добкін закликав прихильників Юлії Тимошенко дбайливо ставитися до Харкова і не порушувати роботу міста.

Про це повідомляє прес-служба Партії регіонів.

"Сьогоднішній шабаш, який улаштував десант прихильників Ю. Тимошенко з інших міст у Харкові, паралізував розмірену роботу півторамільйонного мегаполіса", - заявив Михайло Добкін.

Керівник області звернувся до гостей Харкова, які приїхали підтримати Тимошенко, із закликом дбайливо ставитися до всього, "чого вдалося домогтися тисячам харків'ян шляхом щоденної копіткої праці".

"Величезні автомобільні корки, купи сміття і пляшок, залишених після так званого мирного мітингу прихильників Ю. Тимошенко, - усе це дуже дисонує з нашим харківським способом життя. Думаю, гості з інших міст України вперше приїхали в таке гарне місто, місто європейської культури, де за чистотою вулиць і подвір'їв щодня пильнують багатотисячні армії харків'ян. Поважаючи політичні погляди гостей Харкова, ми звертаємося до них із переконливим проханням не руйнувати те, що створено руками харків'ян, не витоптувати газонів, не смітити і не ламати лавок. Харків'яни будують і створюють, відновлюють і бережуть. Ламати - не наше гасло", - підкреслив Михайло Добкін.

Нагадаємо, раніше з'явилася інформація, що на мітинг опонентів Тимошенко в четвер під судом у Харкові

зігнали працівників комунальних підприємств і бюджетників.

На сьогодні нібито поставлено завдання забезпечити значну перевагу "антитимошенківців" над "білосердечними".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram