ГоловнаПолітика

У палаті Луценка забили вікна

У влади прогресує комплекс Луценка

У палаті Луценка забили вікна
Фото: nso.org.ua

Після Пасхального привітання Юрія Луценка, в палаті екс-міністра забили вікна, таким чином, ізолювавши його від свіжого повітря.

Про це повідомила дружина екс-міністра Ірина Луценко, повідомляє прес-служба "Народної самооборони".

"Після того, як Юрій з вікна палати-камери зміг привітати українців з Великодніми святами, вікна палати забили намертво", - повідомила дружина.

"Шпінгалети на вікнах демонтували, а в палату поставили двох цілодобових чергових - працівника СІЗО та міліціонера", - додала Ірина Луценко.

Крім того, працівники СІЗО мали намір бути присутніми на зустрічі Ірини й Юрія Луценка. Однак дружина екс-міністра, як цивільний захисник у справі, висловила протест, посилаючись на ст. 48 КПК, де чітко вказано, що "з моменту допуску до участі в справі захисник має право на конфіденційні побачення без обмеження їх кількості та тривалості".

"Тримаючи Луценка за ґратами, нехай і лікарняної палати, забиваючи вікна цвяхами, влада все ще перебуває у пошуку власного спокою від небезпечного подразника. У влади прогресує комплекс Луценка і психіатрія тут - безсила!", - резюмувала дружина екс-міністра.

Нагадаємо, напередодні Пасхи екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко привітав усіх українців з великим християнським святом.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram