ГоловнаПолітика

Журналіст розповів про "незаконну квартиру від Турчинова"

Журналіст, який нібито незаконно отримав помешкання за сприяння екс-голови СБУ Олександра Турчинова,розповів, як усе було насправді.

Журналіст розповів про "незаконну квартиру від Турчинова"
Фото: Макс Левин

Про це журналіст Станіслав Речинський розповів в ефірі телеканалу "ТВі".

Речинський отримав квартиру як

співробітник СБУ. Турчинов нібито сприяв незаконному одержанню помешкання - поза чергою.

"Квартиру я отримав на підставі комплексу ознак: я ветеран, учасник бойових дій, у мене є проблеми з однією дитиною, і ми жили на площі, яка, м'яко кажучи, не відповідала стандартам. Нас було 7 осіб на 40 кв. м", - розповів він.

Журналіст також зазначив, що коли почав працювати в СБУ, в перші дні подав заяву в управління квартирного обліку про включення в чергу.

"Для мене самого було несподіванкою, коли за цими суто формальними ознаками через деякий час я отримав ордер на квартиру", - запевнив він.

При цьому він наголосив, що не збирався йти з СБУ. Однак нова влада "попросила".

Як відомо, 12 квітня в інформагентстві "УНІАН" відбулася прес-конференція, на якій два буцім відставних офіцери попросили порушити справу проти Турчинова.

"Я знаю, що вже збирали інформацію на цю тему. Тому що відбулася прес-конференція так званих ветеранів спецпризначення. Насправді це не ветерани спецпризначення, а колишні міліціонери з Одеси. У їхній заяві було точно вказано, що в мене саме семеро людей жило у квартирі. Тобто перевірка проведена до створення цього "голосу народу", - розповів Речинський.

При цьому Речинський вважає, що такі заяви з боку ГПУ - це дискредитація лідера опозиції і, можливо, залякування. Крім того, журналіст вважає, що і його як власника опозиційної сайту (ОРД, - Ред.) намагаються залякати таким чином.

Як відомо,

Генпрокуратура перевіряє звинувачення проти Турчинова в незаконному виділенні квартир, коли він був головою СБУ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram