ГоловнаПолітика

Німецький омбудсмен розповість Меркель про переслідування опозиції в Україні

Сьогодні донька лідерки опозиції, екс-прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко Євгенія провела зустріч з Уповноваженим з прав людини Федерального уряду Німеччини Маркусом Ленінґом, який пообіцяв переказати отриману від Євгенії інформацію федеральному канцлеру Німеччини Анґелі Меркель.

Німецький омбудсмен розповість Меркель про переслідування опозиції в Україні
Фото: byut.com.ua/

Про це повідомляє прес-служба "БЮТ - "Батьківщини".


"Моя матір незаконно засуджена, їй не надають належної медичної допомоги, її права порушують, проти неї висувають нові абсурдні звинувачення тільки тому, що вона є головним політичним опонентом Януковича", - зазначила під час зустрічі Тимошенко.

Маркус Ленінґ також обурився з приводу порушення прав людини і переслідування опозиції в Україні й зазначив, що всю інформацію, яку він отримав під час візиту в Україну, буде передано федеральному канцлеру Німеччини Анґелі Меркель.



На зустрічі також були адвокат Юлії Тимошенко Сергій Власенко і родичі колишнього міністра внутрішніх справ Юрія Луценка, колишнього в.о. міністра оборони Валерія Іващенка.

Нагадаємо, вчора уповноважений федерального уряду Німеччини з прав людини і гуманітарної допомоги
Маркус Ленінґ зустрівся з екс-міністром внутрішніх справ Луценком у лікарні швидкої допомоги Києва.

Також омбудсмен з Німеччини відвідав Київське СІЗО й оглянув камери екс-міністра МВС Юрія Луценка й екс-прем'єра Юлії Тимошенко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram