ГоловнаПолітика

"Наша Україна" долучилася до єдиного опозиційного фронту

"Наша Україна" долучається до процесу формування єдиного опозиційного фронту, який спільно бере участь у парламентських виборах.

"Наша Україна" долучилася до єдиного опозиційного фронту
Фото: www.segodnya.ua

Про це йдеться в повідомленні прес-служби партії.

Зокрема, голова політради партії "Наша Україна"

Валентин Наливайченко поставив підпис під угодою КОД, згідно з якою партії - члени комітету об'єднують свої дії, узгоджують кандидатів до єдиного списку опозиції і своїх представників для мажоритарних округів. Щодо тих сил, які не долають 5-відсоткового виборчого бар'єра, чинна відмова від окремого походу на вибори 2012 року.

"Наша Україна" є невід'ємною і дієвою частиною об'єднаної опозиції. Сьогодні ми продемонстрували готовність діяти і йти вперед заради успіху української справи", - сказав Наливайченко.

Він нагадав, що "Нашу Україну" створили як майданчик для об'єднання українських патріотів, тому партія послідовно виступала за єдність патріотичних сил. "Така позиція відображена в рішеннях з'їздів і політичних рад партії. Сьогодні ми виконуємо ці рішення", - зазначив політик.

"Переконаний, що тільки об'єднана опозиція подолає режим корупціонерів і українофобів", - заявив Наливайченко.

Нагадаємо, на з'їзді 30 березня

"Батьківщина" вирішила сформувати з іншими опозиційними політичними силами єдині партійний і мажоритарний списки кандидатів у депутати Ради.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram