ГоловнаПолітика

Профільний комітет підтримав 1,5 тис. поправок із 4 тис. запропонованих - Олійник

Комітет Верховної Ради з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності підтримав близько 1,5 тис. поправок до проекту Кримінально-процесуального кодексу.

Профільний комітет підтримав 1,5 тис. поправок із 4 тис. запропонованих - Олійник
Фото: zn.ua

Про це повідомив заступник голови Комітету з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності, депутат фракції Партії регіонів Володимир Олійник на брифінгу в парламенті.

За його словами, із 3755 поправок, поданих на розгляд профільного комітету, підтримано 1450.

Олійник наголосив, що повністю враховано зауваження Головного юридичного управління Верховної Радий Україні, а це в цифрах 126 поправок.

"Також враховано зауваження Президента України, практично всі зауваження, що надійшли від депутатів фракцій КПУ і Партії регіонів", - додав депутат.

Зокрема, Олійник також додав, що профільний комітет дослухався до пропозицій про притягнення до відповідальності суддів, кандидатів у президенти і народних депутатів.

Нагадаємо, сьогоднішнє вечірнє пленарне засідання Верховної Ради триватиме до завершення розгляду проекту Кримінально-процесуального кодексу у другому читанні. Відповідну пропозицію голови Верховної Ради Володимира Литвина підтримали 226 народних депутатів.

До проекту КПК внесено 4 000 поправок.

Доповідачем з приводу цього питання є перший заступник голови Комітету ВР з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності, народний депутат від Партії регіонів Володимир Олійник.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram