ГоловнаПолітика

Регіонали Львівської облради відмовилися працювати

Фракція ПР Львівської облради покинула сесію, протестуючи проти її проведення у великодній тиждень.

Регіонали Львівської облради відмовилися працювати
Фото: galinfo.com.ua

Фракція Партія регіонів Львівської обласної ради відмовилася брати участь у сесії 10 квітня, оскільки вважає, що недоцільно проводити сесію у великодній тиждень.

Про це сказано в заяві фракції, текст якої мають "Українські новини".

"Нині ми маємо Великодній тиждень. І справжні християни у цей час не поїдають душі один одного, а щиро моляться і просять прощення за свої гріхи у церквах. Ми не бачимо доцільності проводити засідання чергової сесії саме в такий період", - сказано в заяві.

Лідер фракції ПР в облраді Ігор Грещук заявив, що, на його думку, робота Львівської облради перетворилася на шабаш і "політичний піар однієї сім'ї" - лідера фракції партії "Всеукраїнське об'єднання "Свобода" Ірини Сех і її рідного брата, голови Львівської обласної ради Олега Панькевича.

Як повідомляло агентство, за результатами виборів 2010 року "Свобода" отримала в облраді 41 місце, "Фронт змін" - 18, Партія регіонів - 10, НРУ - 8, "Наша Україна" - 7, ПППУ - 6, УНП - 5, " Сильна Україна" - 4, Народна партія - 3, "Відродження" - 3, Українська соціал-демократична партія - 3, "УДАР (Український демократичний альянс за реформи) Віталія Кличка" - 3, КУН - 2, РХП - 1, Партія захисників Вітчизни - 1, "Єдиний центр" - 1 місце.

Разом у Львівській облраді 116 депутатів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram