ГоловнаПолітика

​Регіонал планує позиватися з чоловіком Тимошенко

Народний депутат Юрій Болдирєв розглядає можливість судового позову проти Олександра Тимошенко щодо спотворення слів народного депутата про вбивство Євгена Щербаня.

​Регіонал планує позиватися з чоловіком Тимошенко
Фото: glavcom.ua

"Він переплутав грішне з праведним. Він, посилаючись на мене, почав говорити дурниці про те, що Брагіна і Щербаня вбили, як він каже, "донецькі".

Насправді і Брагіна, і Щербаня вбили на замовлення Лазаренка. І друге (вбивство Євгена Щербаня на замовлення Павла Лазаренка - Ред.) доведено судом, а про перше (вбивство Ахатя Брагіна на замовлення Павла Лазаренка - Ред.) мені розповідав сам Женя Щербань після того, як Брагіна і ще десяток людей підірвали на стадіоні", - наголосив Болдирєв.

За словами народного депутата, зараз він розглядає можливість судового позову проти Олександра Тимошенка.

"Він посилається на мою заяву, якої ніколи не було. Дійсно, я розповідав про своє спілкування із Щербанем, про те, який він бачив ситуацію з убивством Брагіна і як він пророкував свою смерть, мої слова опубліковані. Тобто я говорив про те, що Брагіна і Щербаня вбили на замовлення Павла Лазаренка. А Олександр Тимошенко, посилаючись на мене, стверджує, що їх убили "донецькі", як він пише - "оточення Януковича". Це не просто маячня, а наклеп", - наголосив він.

Як уже повідомляли,

Генеральна прокуратура вивчає заяву Руслана Щербаня про причетність Тимошенко до замовлення вбивства його батька.

Слід зазначити, що екс-заступник Генерального прокурора Микола Обиход, посилаючись на документи обвинувального вироку Луганського обласного апеляційного суду у справі банди Кушніра, нагадав про свідчення Петра Кириченка, який говорив, що Тимошенко, за словами Павла Лазаренка, повинна була оплатити вбивство Щербаня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram