ГоловнаПолітика

Чоловік Тимошенко: Щербаня і Гетьмана міг замовити Янукович

Чоловік екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко Олександр заявив, що Президент Віктор Янукович може бути причетним до вбивства екс-нардепа Євгена Щербаня і колишнього голови Нацбанку Вадима Гетьмана.

Чоловік Тимошенко: Щербаня і Гетьмана міг замовити Янукович
Александр Тимошенко
Фото: Макс Левин

Про це йдеться в заяві Олександра Тимошенко.

"Янукович і його оточення можуть бути причетними до вбивства колишнього голови Нацбанку Вадима Гетьмана, який прагнув навести лад у питаннях ведення бізнесу, а також і самого Євгена Щербаня, який був доволі виваженим керівником та організатором і заважав їм рватися до влади та великого бізнесу", - написав він.

"Влада зважилася на безпрецедентний крок

- звинуватити Юлію Тимошенко в убивстві народного депутата Євгена Щербаня 1996 року. Хоча ще 3 березня 2006 року народний депутат від Партії регіонів Юрій Болдирєв заявляв про те, що замовне вбивство донецького підприємця Євгена Щербаня і ліквідація Ахатя Брагіна організувало одне й те саме бандитське угруповання, за якими могли стояти Янукович і його оточення. Це також підтверджують і творці фільму "Кримінальна окупація", - наводить свої аргументи чоловік Юлії Тимошенко.

Нагадаємо, 5 квітня

Генпрокуратура поновила розслідування кримінальної справи за фактом убивства Щербаня після звернення його сина.

Генеральний прокурор Віктор Пшонка повідомив, що стосовно цієї справи слідчі мають питання до Тимошенко і колишнього прем'єр-міністра Павла Лазаренка.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram