ГоловнаПолітика

У ПР кажуть, что довіра українців до влади зростає

Нардеп від Партії регіонів Вадим Колесніченко заявив, що зниження протестних настроїв у суспільстві знаменує те, що на виборах громадяни голосуватимуть не за того, хто вміє красиво говорить, а за того, хто може реально працювати.

У ПР кажуть, что довіра українців до влади зростає
Фото: Макс Левин

Про це він сказав, коментуючи результати дослідження, яке провела соціологічна група "Рейтинг". Згідно з ним, в українському суспільстві зафіксовано зниження протестних настроїв, повідомляє сайт ПР.

"Люди розуміють, що

бунти, дії поза рамками закону не дають нічого. Досвід останніх років засвідчив, що все це яскраво і красиво, але не дає жодного результату", - сказав Колесніченко.

"З усіма складнощами, які існують сьогодні в країні, влада методично й ефективно працює із суспільством, вона відкрита для народу і для людей. І демонструє все своє бажання змінити життя в суспільстві та змінити взаємини із суспільством. Будь-який незаангажований спостерігач бачить, що ця влада дійсно працює - і вже видно конкретні результати цього", - зазначив парламентарій.

"Звичайно ж, люди хотіли б отримати набагато більше, ніж сьогодні отримують, але вони бачать, тільки-но у влади є така можливість, вона намагається йти назустріч і допомагає суспільству", - додав він.

"Я думаю, що тенденція зниження рівня конфліктності в суспільстві дужчатиме", - наголосив Вадим Колесніченко.

Політичних провокаторів зараз у країні, надто напередодні виборів, буде дуже багато. І їхнє головне завдання - підірвати довіру до влади

— Микола Азаров, прем'єр і лидер ПР

"Особливо важливо, що це відбувається за умов уже, по суті, початку виборчої кампанії", - також зазначив політик.

"Можу припустити, що це добра ознака того, що під час кампанії громадяни будуть усвідомлювати свій вибір. А також розумітимуть те, що якщо ти голосуєш «на зло» або за того, хто вміє красиво говорити, ти не зможеш змінити своє майбутнє, своє життя. І свій вибір треба пов'язувати з тими, хто може реально працювати, хто не тільки говорить, а й реалізує свої думки, незалежно від того, як би важко не було в країні", - підкреслив Колесніченко.

"І ці результати (зниження протестних настроїв у суспільстві) - уже реальні паростки довіри суспільства до влади, свідчення того, що суспільство підтримуватиме цю владу", - підсумував він.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram