ГоловнаПолітика

МОЗ очікує згоди Тимошенко на лікування у шпиталі "Укрзалізниці"

МОЗ очікує згоди Тимошенко на лікування у шпиталі "Укрзалізниці"
Раиса Моисеенко
Фото: kp.ua

Як заявила сьогодні на брифінгу заступник міністра охорони здоров'я Раїса Моісеєнко, в лікарні підготували необхідні медперсонал та обладнання, повідомляє кореспондент ІА "МІСТ-Харків".

Зокрема, на 9-му поверсі ЦКЛ обладнали окремий блок, у якому розмістять екс-прем'єра. У цьому блоці є окрема палата з ліжком, столом, телевізором і туалетом. Також є окрема душова, кухня і кімната для побачень, у якій стоїть стіл і кушетка.

Моісеєнко зазначила, що

Тимошенко вже дала письмову згоду на госпіталізацію в клініку за межами колонії, але зараз ще з'ясовують, чи згодна вона лікуватися в ЦКЛ «Укрзалізниці».

Коментуючи інформацію, що лікарі з німецької клініки Charite приїдуть до Харкова, щоб оцінити можливості цієї лікарні, Моісеєнко заявила, що звернення від німецької сторони в МОЗ наразі не надходило. Вона запевнила, якщо таке звернення надійде, іноземні медики зможуть практично відразу взятися за роботу.

Тим часом в.о. начальника Качанівської колонії Євген Бараш заявив, що на вимогу Державної пенітенціарної служби на вікнах палати і всіх приміщень блоку встановили ґрати, і якщо в цьому блоці лікуватимуть Тимошенко, то на вході у відділення поставлять охорону.

Нагадаємо, донька Юлії Тимошенко Євгенія вважає, що її матір слід перевести тільки у

спеціалізовану клініку, яку порекомендують німецькі лікарі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram