ГоловнаБлогиБлог Олега Ляшка

Зупинимо насильство разом!

Я взяв участь у Міжнародному марші на захист безпритульних тварин в Україні.

Разом з активістами та небайдужими громадянами ми пройшлися вулицями Києва, аби закликати владу зупинити вбивства в Україні тварин без нагляду.

Фото: Макс Левин

Ми повинні захистити безпритульних собак! Я сам дуже люблю тварин, зараз у мене проживає троє, одна з яких «дворняжка» на ім’я Шахтарик, яку я підібрав на вулиці. Шахтарик – добрий і вірний пес. Страшно подумати, що з ним було б, якби я його не забрав додому.

Переймаюся й долею інших собак, яким пощастило менше, адже вони можуть попастися в руки комунальників, які жорстоко вбивають чотирилапих: підсипають отруту, яка роз’їдає їх зсередини, і ще добу тварина вмирає в страшних муках на очах у байдужих Homo sapiens.

Разом з нами на міжнародний марш пройтися вулицями міст вийшли громадяни Німеччини, Італії, Австрії, Нідерландів, Хорватії, Греції, Чехії, Франції, Швейцарії, Польщі, Росії, Білорусії та Казахстану. Вони також обурені діями місцевих комунальних служб, які під приводом «зачистки території» напередодні Євро вбивають нещасних тваринок.

Я переконаний, що жорстоке поводження з тваринами пропагує насильство і агресію в Україні. Ми вимагаємо, аби Янукович видав указ про введення мораторію на фізичне знищення безпритульних, тварин та щоб міліція розібралась нарешті з так званими «догхантерами», які по-звірськи розправляються з нашими братами меншими.

Радикальна партія оголошує війну жорстокому поводженню з тваринами. Так само, як рівень культури і людяності суспільства визначається ставленням до людей похилого віку, інвалідів, так само про людяність свідчить і ставлення до тварин. Їм потрібна наша турбота. Всі ми з дитинства знаємо, що собаки – найкращі друзі і захисники людей. Але в цьому випадку їх захистити маємо ми, щоб не приведи Господь, на шляху братів наших менших не трапилися усілякі маніяки «ведулці».

Олег Ляшко Олег Ляшко , Народний депутат України, лідер Радикальної партії
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram