ГоловнаПолітика

Бютівець не згоден із політикою свого блоку

Народний депутат від Блоку Юлії Тимошенко Ігор Воротнюк заявив, що не проходив процедуру перереєстрації фракції БЮТ.

Він вважає юридично некоректним створювати нову фракцію замість вже існуючої, яка була створена на початку роботи парламенту VI скликання. Крім того, бютівець заявляє, що не збирається переходити до коаліції або залишати лави фракції.

"Цілком очевидна поспішність ухваленого рішення, яке розділяє фракцію на декілька таборів у такий відповідальний політичний момент. Адже фракція Партії регіонів не перереєстровується у фракцію Партії регіонів, а фракція НУ-НС не перереєстровується у фракцію НУ-НС!", – заявив Воротнюк.

«Я не погоджуюсь з політикою, яка процвітає сьогодні у блоці та з багатьма необґрунтованими рішеннями, які ухвалюють у фракції. На жаль, зараз частина БЮТ починає діяти з позиції нищівної критики та деструктивну. Нам, в опозиції, потрібно не вигадувати огріхи влади, не шукати привід покидати в неї камені, а займати ту позицію, на якій ми зможемо працювати на спільний результат. Я хочу підкреслити – не на результат ПР, БЮТ чи будь-якої іншої політичної сили, а на результат України»,- пояснив депутат.

«Я підтримую виважену політику, відповідальну позицію моїх колег депутатів від БЮТ Валерія Писаренка, Володимира Пилипенка та Святослава Олійника. Сподіваюся, що найближчим часом така ж конструктивна точка зору стане панівною у всій фракції БЮТ та зупинить процес переходу депутатів до складу коаліції», - резюмував політик.

За словами Воротнюка, «він буде координувати свою діяльність із групою зазначених депутатів з бажання до кожного питання, що голосується у ВР, підходити не з точки зору партійної доцільності, а з позиції власної відповідальності як народного депутата за ситуацію в країні».

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram