ГоловнаПолітика

Ахметов відсвяткує перший тайм

Партія регіонів намагається демонструвати відкритість. Поспілкуватися із пресою вийшов навіть Ринат Ахметов.

Ахметов відсвяткує перший тайм
Фото: Макс Левин

Найвпливовіша людина Партії регіонів також намагалася бути максимально щирою. Зокрема, він не погодився з результатами екзитполу, який показував відрив Януковича від Тимошенко у 10%.

"Якщо буде відрив у 5% - це вже дуже хороший результат", - сказав він.

Ахметов також додав, що для їхньої партії та для нього особисто це вважається перемогою. "Звичайно будемо святкувати. Я футбольна людина, і ми показали хороший результат першого тайму, які, звичайно, треба відсвяткувати", - сказав він.

Цікаво, що в БЮТ не дуже збираються святкувати. Зокрема, Олександр Абдуллін розповів, що Тимошенко не налаштована бурно святкувати. "Ми навіть не пили шампанського. Юлія Володимирівна, звичайно, радо сприйняла невеликий відрив від Януковича, але всім повідомила, що розслаблятися не потрібно", - сказав він.

Цікаво, що Ахметов на заяву Тимошенко, яка звинуватила Януковича в тому, що його підтримують олігархи, сказав: "Олігархи – це ті люди, у яких кишеня починається звідси (показує собі на пасок), а закінчуться (спробував дотягнутися до п’ятки) тут. А я зовсім не такий. В мене нормальні кишені, бо всі свої гроші я направляю на створення нових робочих місць. В мене нормальні кишені, я не олігарх", - сказав Ахметов.

Тетяна ЧорноволТетяна Чорновол, журналістка
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram