ГоловнаПолітика

Данилюк звинувачує Попова у використанні адмінресурсу на користь ПР

Голова КМДА Олександр Попов запрошує на офіційні міські заходи кандидатів у депутати від Партії регіонів, щоб ті використовували їх для власної політичної агітації.

Данилюк звинувачує Попова у використанні адмінресурсу на користь ПР
Фото: www.spilnasprava.com

Про це повідомляють активісти громадського руху "Спільна справа".

В рамках моніторингу представники громадянського руху виявили використання адміністративного ресурсу на користь кандидатів від Партії регіонів в Києві.

"Спільна справа" повідомляє, що лише за останній тиждень при відкритті скверу на вулиці Мартиросяна у Солом'янському районі Олександра Попова супроводжував кандидат у депутати Максим Луцький (балотується до ВР за мажоритарним округом у Солом'янському районі Києва, - LB.ua). А під час відкриття дитячого дошкільного закладу №196 у Голосіївському районі Попова супроводжував кандидат у депутати Ігор Лисов. Обидва регіонали проводили на заході передвиборну агітацію за себе особисто і за партійний список.

Фото: www.spilnasprava.com

Фото: www.spilnasprava.com

Також представники руху заявляють, що їм вдалося зафіксувати випадки використання муніципальних ЗМІ для безкоштовного висвітлення діяльності вищезгаданих кандидатів і кандидата в депутати Валерія Борисова, який балотується в Деснянському районі столиці.

Такі дії мають ознаки злочину, передбаченого ст. 364 Кримінального кодексу України (зловживання владою і службовим становищем), за які передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 3 років.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram