ГоловнаПолітика

Попов готує ґрунт для роботи муніципальної міліції

Голова КМДА хоче реорганізувати службу контролю за благоустроєм Києва.

Попов готує ґрунт для роботи муніципальної міліції
Фото: segodnya.ua

"Нині інспекційна служба працює вкрай неефективно, щоб підвищити рівень роботи, можливо, доведеться скоротити кількість інспекторів, а натомість збільшити заробітну плату відповідно до ефективності роботи співробітників", - заявив голова КМДА Олександр Попов під час виїзної апаратної наради.

Попов упевнений, що реформи в діяльності інспекції з благоустрою стануть фундаментом для майбутньої роботи муніципальної міліції, яку планують створити в Києві.

"Інспектори контролю за благоустроєм повинні відчувати більшу відповідальність за свою роботу. Адже це орган, який контролює важливі побутові моменти в житті Києва. А наша інспекційна служба сьогодні працює вкрай неефективно, - критикував роботу комунальників Попов. - За чотири дні один інспектор у середньому складає один адмінпротокол про порушення благоустрою міста. Це свідчить про те, що система не працює".

Попов заявив, що в рамках реорганізації також буде підготовлено спеціальну уніформу, яка відрізнятиме інспекторів від інших комунальних служб.

"Думаю, з таким підходом, ми вже на початку наступного року могли б мати якісно нову схему контролю за благоустроєм міста", - зазначив Попов.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram