ГоловнаЕкономікаФінанси

Екс-голова банку "Михайлівський" знайшовся в лікарні (оновлено)

Ігор Дорошенко заявив, що не втікав.

Екс-голова банку "Михайлівський" знайшовся в лікарні (оновлено)
​Игорь Дорошенко
Фото: finclub.net

Дружина колишнього голови правління банку "Михайлівський" Ігоря Дорошенка заявила, що її чоловік не переховується від слідства.

"Друзі! У зв'язку з недостовірною інформацією, яка з'явилася в інтернет-пресі, ЗАЯВЛЯЮ: у зв'язку з різким погіршенням стану здоров'я мій чоловік Дорошенко І.В. днями був госпіталізований і перебуває на стаціонарному лікуванні в одному з медичних закладів м. Києва!" - написала Ельміра Дорошенко у фейсбуці.

Оновлення. Сам Дорошенко пізніше написав у фейсбуці, що був госпіталізований швидкою допомогою.

"Друзі, з четверга перебуваю в лікарні. Був госпіталізований через швидку допомогу. Не переховувався і не планую. Усі обов'язки, відповідно до законодавства, у тому числі інформування відп. інстанцій, я і адвокати виконуємо (поінформували слідство і прокуратуру у встановлені терміни з наявністю відп. підтверджувальних документів)", - зазначив він.

Нагадаємо, інформація про те, що Дорошенко втік з-під домашнього нічного арешту, з'явилася вчора ввечері. Пізніше прокуратура Києва повідомила, що суд дав дозвіл на затримання екс-голови банку "Михайлівський". Правоохоронці зараз шукають Дорошенка.

Дорошенка затримали12 серпня за підозрою в розкраданні 870 млн гривень і доведенні банку "Михайлівський" до банкрутства. У серпні Шевченківський райсуд Києва продовжив його арешт із заставою 137,8 млн гривень до 7 грудня.

3 грудня суд прийняв рішення звільнити Дорошенка з-під варти і застосувати до нього запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram