ГоловнаЕкономікаФінанси

Кількість мільйонерів у лотереї "Лото-Забава" сягнула 250 осіб Новости компаний

За 17 років компанія виплатила понад 2 мільярди гривень призових.

Кількість мільйонерів у лотереї "Лото-Забава" сягнула 250 осіб
Фото: www.msl.ua

У вересні найвідоміша українська лотерея "Лото-Забава" відзначила своє 17-річчя. За ці роки лотерея принесла українцям понад 2 мільярди гривень призових і понад 252 мільйонів виграшних квитків. І це найвищий результат серед усіх українських лотерей.

А ще один рекорд було зафіксований Національним реєстром рекордів України (НРР) 9 жовтня 2016 року - в цей день вперше було офіційно зафіксовано найбільшу кількість мільйонерів, які з'явилися в країні завдяки українській державній лотереї!

Ця подія відбулася в прямому ефірі тиражу №896 найпопулярнішої в Україні лотереї "Лото-Забава". Експерт НРР Віталій Зорін засвідчив, що офіційна кількість гравців, які виграли в "Лото-Забава" грошові призи в розмірі від 1 мільйона гривень і більше станом на 11 вересня 2016 року сягнула 250 осіб. Сертифікат про встановлення рекорду в номінації "Найбільша кількість мільйонерів серед гравців в українські лотереї" отримав Павло Вайсера, директор із маркетингу оператора державних лотерей "М.С.Л".

"Для багатьох любителів лотерей участь у "Лото-Забава" за 17 років перетворилася на справжню сімейну традицію. Ця лотерея оператора державних лотерей "М.С.Л." упродовж усіх років свого існування дарувала українцям надію і втілювала в життя мрії тисяч наших співвітчизників. Ми дякуємо всім нашим гравцям за довіру й обіцяємо зробити нашу гру ще цікавішою, грошовою і відкритою для нових ідей", - зазначив пан Вайсера.

Довідка.

Оператор державних лотерей "М.С.Л." є правонаступником відомого радянського державного підприємства "Спортлото" і найбільшим лотерейним оператором у Східній Європі. З 1993 року "М.С.Л." входить до складу Європейської асоціації Державних і ТОТО лотерей (EL). У червні 2013 року лотерейний оператор "М.С.Л."., Єдиний в Україні, отримав від Європейської лотерейної асоціації "Сертифікат відповідності стандартам відповідальної гри". Наприкінці травня 2016 року компанія вдруге отримала "Сертифікат відповідності стандартам відповідальної гри" від EL.

8 червня 2016 року оператор державних лотерей "М.С.Л", єдиний в Україні, приєднався до Світової Лотерейної Асоціації (The World Lottery Association, WLA).

Компанія "М.С.Л." зарекомендувала себе як надійний і відкритий перед державою і гравцями оператор державних лотерей.

Такі державні лотереї, як "Лото-Забава", "Мегалот» і "Спортпрогноз" проводяться вже більш ніж 10 років і є популярними серед населення. За власні кошти компанії "М.С.Л." побудувала і в листопаді 2014 року ввела в експлуатацію універсальний навчально-тренувальний центр зимових видів спорту "Льодограй" - перспективний, повністю публічний соціальний проект (м. Богуслав, Київська область) і взяла на себе зобов'язання протягом 10 років фінансувати цей комплекс. З 2000-го по 2014 рік включно компанія "М.С.Л." виступала як спонсор Гран-прі (головного призу) кінофестивалю "Молодість".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram