ГоловнаЕкономікаБізнес

Samsung призупинила виробництво Galaxy Note 7

Рішення про замороження було прийнято разом з агентствами з безпеки споживачів.

Samsung призупинила виробництво Galaxy Note 7

Південнокорейська компанія Samsung Electronics призупинила виробництво смартфонів Galaxy Note 7 через повідомлення про випадки вибуху і задимлення акумуляторів у цих моделях.

Про це повідомляє Associated Press, з посиланням на агентство "Ренхап".

Як розповіло джерело в компанії, рішення про замороження виробництва було прийнято разом з агентствами, що займаються безпекою споживачів у Південній Кореї, США і Китаї.

Нагадаємо, Samsung представила Galaxy Note 7 у серпні. Тоді смартфон назвали одним із найкращих телефонів на базі Android. Він повинен був стати основним конкурентом iPhone 7 компанії Apple.

Продажі Galaxy Note 7 у Південній Кореї стартували 19 серпня, проте у вересні компанія була змушена призупинити реалізацію цих смартфонів по всьому світу та відкликати 2,5 млн уже проданих пристроїв через повідомлення про їх займання.

Великі авіакомпанії і влада декількох країн закликали не використовувати смартфони на борту літака і не здавати їх у багаж.

Samsung з 1 жовтня відновила продажі смартфонів Galaxy Note 7 на рідному ринку. Однак користувачі, які вже обміняли смартфони на нові, продовжують скаржитися, що пристрої перегріваються під час дзвінків, а заряд телефону закінчується занадто швидко.

В Україні ціна смартфона Galaxy Note 7 становить близько $550.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram