ГоловнаЕкономікаБізнес

Тернопільський оборонний завод "Промінь" уникнув банкрутства

Підприємство спеціалізується на виробництві антенних систем.

Тернопільський оборонний завод "Промінь" уникнув банкрутства
Фото: oda.te.gov.ua

Господарський суд Тернопільської області затвердив план санації заводу радіотехнічного обладнання "Промінь" (Тернопіль), що входить у державний концерн "Укроборонпром". Це дасть можливість уникнути процедури банкрутства, розблокувати рахунки заводу і відновити виробничу діяльність.

Про це йдеться в повідомленні "Укроборонпрому".

"За сприяння "Укроборонпрому" і Тернопільської обласної державної адміністрації державне підприємство розробило план санації до початку провадження у справі про банкрутство. Господарський суд Тернопільської області цей план затвердив", - сказано в повідомленні.

Засноване в 1978 році тернопільське державне науково-технічне підприємство "Промінь" спеціалізується на розробці і виробництві передавальної апаратури, виготовленні антенних систем із різним діаметром дзеркал для наземних станцій супутникового телебачення та зв'язку, продукцію заводу використовують для виробництва систем ППО, а також для авіаційної навігації.

Через відсутність замовлень за основним профілем підприємство також почало випускати іншу продукцію, не пов'язану з обороною. Наприклад, котли для опалення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram