ГоловнаЕкономікаБізнес

Бестселери Нассіма Талеба видадуть українською мовою Пресс-релиз

Видавництво "Наш формат" перекладе книги "Антикрихкість" і "Чорний лебідь" на українську.

Бестселери Нассіма Талеба видадуть українською мовою

Видавництво "Наш Формат" перекладе українською мовою бестселери Нассіма Талеба, відомого американського економіста і вченого, який передбачив світову економічну кризу. Про це повідомили організатори виступу Нассіма Талеба в Києві з посиланням на голову видавництва Антона Мартинова.

Книга "Антикрихкість" уже в перекладі, вона поповнить український сегмент non-fiction у березні 2017 року. Вихід "Чорного лебедя" заплановано на жовтень 2016 року.

"Над книгою працюють два перекладачі, один з них Микола Климчук - відомий майстер своєї справи. Книга дуже популярна і корисна, написана приголомшливою мовою. На перший рік очікуємо тираж 10 тисяч примірників", - сказав Антон Мартинов.

Нагадаємо, 10 жовтня 2016 року в Києві Нассім Талеб проведе перший одноденний авторський семінар "Чорний лебідь. Прогнозувати і перемагати у світі хаосу". "Команда НUB 4.0 запросила Нассіма Талеба до Києва, щоб українська аудиторія могла почути приголомшливі ідеї з уст самого автора. Вони змінили розуміння непередбачуваності, викликали широкий резонанс у світі, а книги розійшлися мільйонними тиражами. Тепер автор гучної теорії «Чорний лебідь» і золота класика non-fiction нарешті в Україні", - сказав Валерій Омельченко, інвестор HUB 4.0, організатора семінару.

LB.ua є інформаційним спонсором цього виступу.

"Антикрихкість" і "Чорний лебідь" - філософські есе, присвячені природі і впливу непередбачуваності на глобальні процеси у світі і наше життя. Книги отримали широке визнання світової аудиторії. "Чорний лебідь" перекладено на 31 мову і протримався 17 тижнів у списку бестселерів за версією New York Times. Одна з настільних книг засновника Amazon Джеффа Безоса. У світі продано понад 3 млн примірників.

На сайті LB.ua раніше виходила

 рецензія на книгу "Антикрихкість".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram