ГоловнаЕкономікаФінанси

В Україні створять понад мільйон нових робочих місць у малому бізнесі Новости компаний

ПриватБанк запускає програму "Країна підприємців".

В Україні створять понад мільйон нових робочих місць у малому бізнесі
Фото: privatbank.ua

Національна програма розвитку малого бізнесу "Країна підприємців", яку запускає ПриватБанк, дозволить у найближчі роки створити понад мільйон нових робочих місць і підняти українську економіку.

В Україні стартує перша загальнонаціональна програма розвитку малого бізнесу "Країна підприємців", яка допоможе всім охочим почати свою справу, а чинним підприємцям залучати доступні мікрокредити і користуватися безкоштовними консультаціями і допомогою фахівців.

Як кажуть організатори "Країни підприємців", ініціатором якої став найбільший український банк ПриватБанк, розвиток справжнього підприємництва сьогодні для України є одним із найбільш пріоритетних шляхів виходу з кризи. І нова програма реальної підтримки малого бізнесу дасть можливість створити в приватному секторі понад мільйон робочих місць.

"Сьогодні в Україні більш ніж 2 млн підприємців, для підтримки яких потрібні не гучні заяви чи гасла і навіть не глибинні реформи фіскальної системи, а прості та доступні мікрокредити, допомога з боку кваліфікованих фахівців, і це можна зробити тільки з використанням передових технологій, - говорить голова правління ПриватБанку Олександр Дубілет. - Завдяки новим можливостям, які відкриває сервіс підтримки малого бізнесу "КУБ", велика кількість тих, хто в силу змін в економіці не може знайти роботу в традиційних галузях, зможе створити власний бізнес, щоб утримувати себе і сім'ю".

Початком всеукраїнської програми розвитку малого бізнесу стане грандіозний бізнес-форум "Країни підприємців", який пройде на початку жовтня в Дніпрі. Регіональні бізнес-форуми, що діють на постійній основі, воркшопи в найбільших українських містах і цілодобовий сервіс підтримки підприємців "КУБ" дадуть усім підприємцям, самозайнятим бізнесменам, людям, які хочуть почати власну справу, нові інструменти для відкриття і розширення своєї справи.

Щоб стати учасником національної програми "Країна підприємців", достатньо зареєструватися на сайті програми kub.pb.ua

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram