ГоловнаЕкономікаБізнес

Компанія "М.С.Л." знову підтвердила своє лідерство Новости компаний

Компанія "М.С.Л." знову підтвердила своє лідерство
Фото: msl.ua

Черговим визнанням лідерства та успішної діяльності української компанії «М.С.Л.» - оператора державних лотерей і найбільшого лотерейного оператора Східної Європи стало приєднання до Світової лотерейної асоціації (The World Lottery Association, WLA).

Нещодавно «М.С.Л» отримала повідомлення про те, що Виконавчий комітет WLA на своєму останньому засіданні в Монреалі схвалив заявку компанії «М.С.Л.» про приєднання до Асоціації.

Генеральний секретар Світової лотерейної асоціації Лін Ройтер (Lynne Roiter) від імені Президента WLA Жана-Люка Монер-Бенета (Jean-Luc Moner-Banet) і членів Виконавчого комітету привітав керівництво «М.С.Л.» з цією подією і побажав успіхів у подальшій роботі.

Таким чином, компанія «М.С.Л.» стала єдиним представником України у WLA і знову підтвердила відповідність своєї роботи найвищим світовим стандартам. Нагадаємо, що наприкінці травня цього року компанія вдруге отримала «Сертифікат відповідності стандартам відповідальної гри» Європейської Асоціації державних і ТОТО лотерей.

Довідка.

Світова лотерейна асоціація (The World Lottery Association, WLA) - це міжнародне професійне об'єднання національних лотерей і гральних організацій, що представляють понад 80 країн на 5 континентах.

Світова лотерейна асоціація покликана контролювати якість і порядок проведення лотерейних розіграшів, перешкоджати виникненню і розвитку нелегального гемблінгу.

Однією з головних вимог до членів WLA є підтримка стандартів соціальної відповідальності, в тому числі відповідального підходу до лотерейних ігор. Більшу частину доходів членські організації мусять направляти на громадські потреби та інші благодійні цілі. У 2013 році на благі справи Асоціація виділила близько 51 мільярда доларів.

Наразі Асоціація налічує понад 150 постійних членів - національних лотерейних операторів з Африки, Латинської Америки, Європи, Азіатсько-тихоокеанського регіону, Північної Америки і Карибського басейну.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram