ГоловнаЕкономікаБізнес

Компанія "М.С.Л." удруге підтвердила відповідність своєї роботи європейським стандартам Новости компаний

Стандарти передбачають прозоре ведення бізнесу.

Компанія "М.С.Л." удруге підтвердила відповідність своєї роботи європейським стандартам
Фото: msl.ua

Минулого тижня в місті Марракеш (Марокко) на урочистій церемонії, яка передувала відкриттю Генеральної асамблеї Європейської асоціації державних і ТОТО лотерей, українській компанії «М.С.Л.» вдруге вручено Сертифікат відповідності стандартам відповідальної гри.

Тож на сьогодні «М.С.Л.» залишається єдиним оператором державних лотерей на пострадянському просторі, який зміг отримати у 2013-му і підтвердити у 2016-му відповідність основним принципам Європейської асоціації державних і ТОТО лотерей. Європейська асоціація державних і ТОТО лотерей (The European State Lotteries and Toto Association - EL) об'єднує лотерейні компанії європейських країн, Ізраїлю і деяких країн СНД. Компанія «М.С.Л.» стала членом EL ще в 1993 році, що стало визнанням її відповідальної, прозорої й успішної діяльності.

У червні 2013 року компанія «М.С.Л.» отримала Сертифікат відповідності стандартам відповідальної гри від Європейської асоціації державних і ТОТО лотерей і стала єдиним оператором лотерей в Україні і на пострадянському просторі, який отримав такий сертифікат. Отримання Сертифіката свідчило про те, що всі бізнес-процеси кампанії приведено відповідно до європейських стандартів, які спрямовані захищати інтереси гравців у лотереї.

Як повідомив представник компанії «М.С.Л.» Андрій Урядов, який брав участь у церемонії вручення Сертифіката, "М.С.Л." єдиний з лотерейних операторів в Україні привів свої бізнес-процеси у відповідність до європейських стандартів відповідальної гри. Це означає, що і ми, і наші гравці ведемо гру за стандартами розвинених європейських країн, для яких соціальна відповідальність і турбота про гравців - умова №1. Ці стандарти передбачають прозоре ведення бізнесу згідно з європейським законодавством та етичними нормами, повагу до прав гравців, виваженість і запобігання ігроманії. Отримання цього Сертифіката - честь для нас і чергове підтвердження нашої відкритості, чесності та відповідальності».

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram