ГоловнаЕкономікаДержава

Член правління "Укрзалізниці" стане першим заступником міністра інфраструктури

Володимир Омелян представив свою команду.

Член правління "Укрзалізниці" стане першим заступником міністра інфраструктури
Евгений Кравцов
Фото: uz.gov.ua

Міністр інфраструктури Володимир Омелян попросив Кабінет Міністрів призначити його першим заступником Євгена Кравцова, члена правління компанії "Укрзалізниця", який навесні керував нею до призначення Войцеха Бальчуна.

Про це призначення Омелян повідомив на зустрічі з міжнародними партнерами України.

Кравцов розпочав трудову діяльність 2008 року юристом у фірмі "Астерс". Із січня 2015 року став радником гендиректора "Укрзалізниці", а в травні 2015 року став директором з реформування УЗ. Один з авторів статуту ПАТ "Укрзалізниця" і останньої редакції закону "Про залізничний транспорт".

Крім того, міністр представив ще кількох кандидатів на посаду своїх заступників: юриста Віктора Довганя з фірми "Довгань і партнери", який буде відповідати за європейську інтеграцію, й інвестбанкіра Надію Казначеєву з Altius, яка буде відповідати за приватизацію підзвітних міністерству підприємств.

Ще двох заступників Омеляна вже призначено: керівника апарату Дмитра Роменського і Юрія Лавренюка, до сфери відповідальності якого належить боротьба з корупцією.

Нагадаємо, що Омелян очолив МІУ 14 квітня 2016 року. У попередньому уряді він обіймав посаду заступника міністра інфраструктури.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram