ГоловнаЕкономікаДержава

"Артемсіль" відкриє в Болгарії та Румунії перші логістичні центри

Держпідприємство має намір наростити обсяг поставок.

"Артемсіль" відкриє в Болгарії та Румунії перші логістичні центри
Фото: economics.unian.net

Державне вугледобувне підприємство «Артемсіль» створює логістичні центри в Європі з метою завоювання нових ринків збуту і збільшення обсягів реалізації продукції. Про це сьогодні повідомив офіційний сайт ДП «Артемсіль»

«Ми плануємо відкрити логістичні центри в Україні та Європі. Це дозволить вирішити проблему доставки вантажів від виробника до споживача в найкоротші терміни, наблизить нашу продукцію до кінцевих споживачів, збільшить прибуток підприємства за рахунок відходу від посередників. Пілотний проект найближчим часом може бути реалізований у Києві. Крім цього, вже активно розробляється питання створення влітку 2016 року першого оптово-логістичного центру в Європі», - зазначив в.о. директора ДП «Артемсіль» Володимир Доля.

Як говориться в повідомленні, в березні 2016 року представники ДП «Артемсіль» вже оглянули складські та виробничі приміщення для розміщення логістичного центру для перевалки, зберігання та відпуску солі виробництва ДП «Артемсіль», на територіях, які прилягають до портів річки Дунай м. Галац Румунія і м. Русе Болгарія. Початок роботи логістичного центру з українською сіллю в Румунії чи Болгарії забезпечить зручну і швидку доставку продукції для європейських споживачів. Оптимізація транспортної логістики підвищить конкурентоспроможність продукції ДП «Артемсіль» і збільшить обсяги поставок в низку європейських країн, а також дозволить вийти на нові раніше не охоплені ринки. Крім того, наявність представництва на території ЄС дає можливість підприємству брати участь в європейських тендерних процедурах із закупівлі солі.

Відзначимо, що в 2015 році «Артемсіль» поставило європейським споживачам 367,8 тисяч тонн солі. У 2016 році підприємство планує на 15% збільшити обсяги поставок продукції на цей ринок і вийти на показник 425,3 тисяч тонн.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram