ГоловнаЕкономікаБізнес

Imperial Tobacco знизив ціни на окремі види цигарок у середньому на 3,5 грн

Цінові зміни торкнулися винятково нижчого цінового сегмента.

Imperial Tobacco знизив ціни на окремі види цигарок у середньому на 3,5 грн
Фото: fridge.menu

Один із найбільших виробників тютюнових виробів в Україні компанія Imperial Tobacco в березні знизила ціни на окремі види своєї продукції в середньому на 3,5 гривні, або на 31%.

Про це пише УНІАН із посиланням на дані Державної фіскальної служби України (Укрінформ).

Цінові зміни торкнулися винятково сигарет нижчого цінового сегмента. Зокрема, якщо "Прима класична без фільтру" 1 березня коштувала 13 гривень, то станом на 15 березня її ціна знизилася до 10 гривень. Водночас ціна марки "Прима Срібна" скоротилася на 4,04 гривні, до 10,96 гривні, P&S - на 4,52 гривні, до 10,48, "Прима Люкс" - на 3,09 гривні, до 11,91 гривні, Style Super Slims - на 2,61 гривні, до 12,39 гривні.

Коментуючи зміни цін, у ДФС відзначили, що максимальні ціни на сигарети служба встановлює на підставі декларації від тютюнових компаній.

В Imperial Tobacco не прокоментували зниження цін на сигарети, але ще раз акцентували свою незгоду з встановленням мінімальних роздрібних цін.

Верховна Рада зобов'язала Кабмін встановити мінімальні ціни на тютюнові вироби до 1 березня 2016 року. Внаслідок зниження цін на сигарети бюджет втрачає близько 200 мільйонів гривень щомісяця.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram