ГоловнаЕкономікаБізнес

Яценюк оглянув дорогу Львів - Івано-Франківськ після ремонту

Кабмін відмовився від ямкового ремонту на користь відновлення окремих трас.

Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк у п'ятницю, 11 березня, оглянув дорогу Львів - Івано-Франківськ (через Бібрку) після капітального ремонту.

Як повідомляє прес-служба уряду, прем'єр вирушив із робочим візитом на Прикарпаття, під час якого оглянув відремонтовану автотрасу. "Минулого року ми вирішили будувати дорогу, і ми її зробили", - зазначив Яценюк.

Фото: facebook.com/yatsenyuk.arseniy

Він зазначив, що досвід ремонту дороги Львів - Івано-Франківськ буде використано цього року. "Ми не будемо розмазувати сотні мільйонів гривень на так званий ямковий ремонт. Завдання - це будівництво магістралей і відновлення взагалі інфраструктури країни. І так, як нам це вдалося зробити в Івано-Франківській і Львівській областях, ми будемо далі робити по всій країні", - сказав Яценюк.

Фото: facebook.com/yatsenyuk.arseniy

У понеділок, 14 березня, Кабмін планує затвердити перелік усіх магістралей, відновлення і ремонт яких повинен початися цього року.

Нагадаємо, що на 2016 рік заплановано ремонт 1700 км доріг.

Зокрема, будуть ремонтувати дороги Дніпропетровськ - Миколаїв, Одеса - Рені і Стрий - Чернівці. Також уряд збирається відновлювати ділянки на трасах Київ - Харків - Довжанський, Київ - Одеса, Київ - Чернігів - Нові Яриловичі, Львів - Радехів - Луцьк, Львів - Самбір - Ужгород, Житомир - Чернівці, Київ - Чоп і Стрий - Тернопіль - Кіровоград - Знам'янка.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram