ГоловнаЕкономікаБізнес

Гереги купили ТЦ "Альта-центр" на Петрівці

З 15 лютого комплекс закривають.

Гереги купили ТЦ "Альта-центр" на Петрівці
Фото: maps.google.com

Компанія "Епіцентр-К" придбала торговий комплекс "Альта-центр", який розташований у Києві поблизу станції метро "Петрівка". Про це пише профільне видання "Асоціація рітейлерів України" з посиланням на низку джерел.

Один із них розповів, що "Альта-центр" був у заставі в одного з банків, його продали для погашення боргу.

З 15 лютого торговий центр закривають.

Можливо, "Епіцентр" знесе будівлю для будівництва нового гіпермаркету для своєї мережі. Восени 2015 року стало відомо, що компанія хоче звести магазин за адресою Московський проспект, 11-а. "Альта-центр" розміщений у сусідній будівлі - за адресою Московський проспект, 13-а.

До останнього часу ТЦ належав компанії VK Development (підрозділ "Рітейл груп", якій належать супермаркети "Велика кишеня"). Вона підтвердила факт продажу "Альта-центру", але не прокоментувала угоду до завершення.

Триповерховий торговий центр "Альта-центр" збудований групою "Текстиль Контакт" у 2004 році за $17 млн. У 2008-му вона продала його VK Development. Угода оцінювалася приблизно в $50 млн.

Нагадаємо, "Епіцентр-К" належить подружжю Герег. Олександр Герега в цей час є позафракційним депутатом Верховної Ради, його дружина Галина була секретарем Київради в 2011-2014 роках.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram