ГоловнаЕкономікаБізнес

На голову "Укравтодору" напали одеські бізнесмени

Держагентство назвало компанію, представники якої увірвалися в офіс до його керівника.

Напад на голову "Укравтодору" Андрія Батищева здійснили представники приватного одеського підприємства "Дорлідер". Про це повідомила прес-служба "Укравтодору".

"Напад на голову Державного агентства автомобільних доріг України Андрія Батищева і двох його радників здійснили представники приватного одеського підприємства" Дорлідер" - виконавця ремонтних робіт та експлуатаційного утримання у Миколаївській, Одеській та Херсонській областях", - йдеться в заяві. Як підтвердження наводиться запис відеоспостереження.

За інформацією "Укравтодору", така поведінка дирекції є не першим проявом сили компанії - на початку грудня її представники, нібито заручившись підтримкою служби охорони в кількості 25 осіб, прибули в ДП "Миколаївський облавтодор", вимагаючи від його директора - Андрія Золотька підписати форми виконаних робіт. "Я пояснив, що відповідно до процедури, прийом робіт можливий тільки після проведення експертизи якості їх виконання кваліфікованими фахівцями, наприклад експертами ДП "Дорцентр".

"У відповідь на це представники компанії вибухнули нецензурною лексикою, погрозами і залякуванням. Не витримавши тиску, мені довелося поставити свій підпис", - розповів Золотько.

Нагадаємо, вчора міністр інфраструктури Андрій Пивоварський повідомив, що на голову "Укравтодору" Андрія Батищева напали в його кабінеті представники однієї з компаній-підрядників. Пивоварський написав, що в кабінет голови відомства увірвалися силою.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram