ГоловнаЕкономікаБізнес

Банк "Преміум" встановив кореспондентські відносини з Commerzbank

Цей фінансовий інструмент створить умови для швидкого і якісного обслуговування

Банк "Преміум" встановив прямі кореспондентські відносини з однією з провідних світових фінансових компаній - банківським концерном - Commerzbak AG (Німеччина). Про це йдеться в повідомленні прес-служби банку, інформує РБК-Україна.

"Укладення угоди про встановлення кореспондентських відносин стало можливим після виконання ПАТ "КБ "Преміум" всіх вимог за процедурою "AML & KYC" згідно з німецьким законодавством, пройшовши перевірку поточної фінансової стійкості", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що наявність прямих коррахунків дозволить банку надавати широкий спектр послуг в іноземних валютах, прийнятих у міжнародній практиці. За даними прес-служби, цей фінансовий інструмент створить умови для швидкого і якісного обслуговування клієнтів шляхом підвищення оперативності розрахунків та мінімізації валютних ризиків, а також суттєво розширить можливості здійснення операцій, пов'язаних із торговим фінансуванням та акредитивною формою розрахунків.

"У такий непростий час ми мусимо не тільки зберегти досягнуті результати, але й здобути довіру нових клієнтів, розвиваючи довготривалі взаємовигідні партнерські відносини з ними", - підкреслив глава правління ПАТ "КБ" Преміум "Леонід Первак.

"Розширення кореспондентських відносин з провідними банками Європи - одне зі стратегічних завдань банку на 2016 рік. У новому році банк вийде на ринок, починаючи від вдосконалення продуктів і послуг у сфері зовнішньоекономічних розрахунків, закінчуючи встановленням партнерських відносин з європейськими країнами і подальшою інтеграцією в міжнародний ринок банківських послуг", - зазначив Леонід Первак.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram