ГоловнаЕкономікаДержава

Гендиректором "Укртранснафти" призначено колишнього акціонера мережі АЗС "Вік-Ойл"

Кандидатуру Гавриленка подав "Нафтогаз" і погодив Кабмін

Гендиректором "Укртранснафти" призначено колишнього акціонера мережі АЗС "Вік-Ойл"
Николай Гавриленко

Загальні збори акціонерів ПАТ "Укртранснафта" призначили генеральним директором товариства Миколу Гавриленка, кандидатуру якого перед тим затвердив Кабінет Міністрів.

Про це повідомляє офіційний сайт НАК "Нафтогаз-Україна".

"Кандидатуру Гавриленка подав "Нафтогаз" і позгодив номінаційний комітет Кабміну з питань призначення керівників особливо важливих для економіки підприємств", - наголошено в повідомленні.

Першорядними завданнями на новій посаді Гавриленко назвав фінансовий аудит "Укртранснафти", аудит бізнес-процесів, контрактів і кадровий аудит. Також заплановано впровадження автоматизації обліку обігу нафти, скорочення втрат і підвищення операційної ефективності підприємства.

Гавриленко народився 29 червня 1969 року в Мар'їнці Донецької області. Закінчив Донецький державний університет економіки і торгівлі за фахом "Економіка підприємства". З 1995 року працював на керівних посадах в ТОВ "Вік Ойл", має більш ніж 20-річний досвід управлінської діяльності в нафтовій галузі.

Нагадаємо, що 4 вересня "Нафтогаз" оголосив публічний конкурсний відбір кандидатів на заміщення посади гендиректора "Укртранснафти". Попереднього гендиректора компанії Олександра Лазорка оголошено в розшук.

"Укртранснафта" - оператор нафтотранспортної системи України, 100% акцій товариства належить "Нафтогазу". "Укртранснафта" володіє мережею магістральних нафтопроводів загальною протяжністю 4,7 тис. км.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram