ГоловнаЕкономікаБізнес

Поплавський презентував власний еліксир молодості

Красиво і смачно пройшла презентація "Української молодильної ряжанки" в екокрамничці "ПоплавОК".

На вулиці гостей зустрічав джаз-бенд, а запрошував особисто Михайло Поплавський. Він розповів, що створив новий бізнес-екопроект фермерської продукції.

Кефір, йогурт, дитячі сирки, сметана, масло, кілька видів сиру. Натуральна продукція представлена в мережі екокрамничок «ПоплавОК». Молоко найвищої якості, яке постачають із фермерського господарства сім’ї Поплавських (с. Мечиславка Ульянівського району Кіровоградської обл.), робить її надзвичайно цілющою та життєдайною.

Хіт екопроекту – «Українська молодильна ряжанка» без ГМО, яку готують без консервантів, ароматизаторів, стабілізаторів, штучних барвників і будь-яких смакових добавок. Це повністю натуральний кисломолочний продукт. Особливий склад фірмової закваски зберігається в суворій таємниці. Достеменно відомо, що готують її за «секретними» розробками науковців радянських часів інституту ім. О. Богомольця. На основі досліджень експерти стверджують: щоденне вживання цієї ряжанки є чудовим засобом зміцнення імунітету та запобігає старінню організму.

«В молодильній ряжанці міститься багато вітамінів групи А, В (В1, В2), С і РР, мінералів, макро- і мікроелементів (кальцій, фосфор, залізо, сікра, магній, калій і т.д.). Білок, що міститься в «Українській молодильній ряжанці», живить наш мозок та бере участь у виробленні мелатоніну. Складові цієї ряжанки стимулюють ГЕНИ МОЛОДОСТІ. Застосовують її і в косметології, використовуючи як маску для волосся та шкіри, або навіть приймають молочні ванни, які позитивно впливають на нервову систему людини», – зазначила експерт-технолог Валентина Русавська.

Властивості ряжанки високо цінують у багатьох країнах світу, де є подібні продукти: вірменський мацун, татарський кумис, грузинський мацоні, єгипетський лебен, та це лише аналоги цілющої «Української молодильної ряжанки».

Гості були зачаровані та із задоволенням куштували цей унікальний продукт.

«Я вражена! Вірю Поплавському, його продукція завжди на високому рівні, тому обов’язково буду купувати «Українську молодильну ряжанку»», – поділилася враженнями гостя Наталія.

Традиційно у Поплавського були і сюрпризи на презентації. Михайло Михайлович створив новий проект «В здоровому тілі здоровий дух!». Суть проекту проста і зрозуміла. Почати він вирішив із себе. Публічно став на ваги та закликав усіх худнути разом. Стартував Поплавський з вагою 104 кг та, завдяки своїй «Українській молодильній ряжанці», обіцяв схуднути за два місяці й кожні два тижні звітувати в мережі

Продукція, яка представлена у крамничках «ПоплавОК», набирає популярності. Філософія проста – «ВИРОБЛЕНО В УКРАЇНІ».

"Здоров'я нації, забезпечення населення якісними та безпечними продуктами – екологічна безпека країни.

Харчування населення – це глобальна соціально-економічна проблема. Сьогодні потрібно формувати нову екофілософію українців.

Правильне харчування, чисті вода і навколишнє середовище є фундаментом здоров'я нації. Необхідно проводити відповідну екопросвітницьку роботу серед населення, особливо – серед молоді. Фермерська продукція – основа здорового життя. Технологія вирощування овочів і відгодівлі худоби збереглася від наших предків.

Технічний прогрес боляче вдарив по екології, і, як результат, по якості їжі, яка потрапляє на наші столи. З кожним роком все більш актуальним стає правильне харчування екологічно чистими продуктами. Вирішення цієї проблеми варто починати із себе, змінювати свою свідомість і брати відповідальність за стан свого здоров’я. Я прагну, щоб Україна стала екоцивілізацією третього тисячоліття!

Їжте українське!

Підтримуйте українське!

Купуйте тільки українське!" – сказав Михайло Поплавський.

м. Київ, тел.: (063) 073 78 38,

вул. Щорса, 36 В.

Працюємо для Вас від 8.00 до 23.00

 

м. Київ, тел.: (066) 293 97 63,

вул. Світла, 3 Д,

(метро Бориспільська, поворот на Бортничі).

Працюємо для Вас від 9.00 до 22.00

 

24 км. Траси Київ-Одеса, тел.: (068) 789 74 94,

(поворот на с. Іванковичі, комплекс «Батьківська Хата»),

Працюємо для Вас від 10.00 до 21.00

 

235 км Траси Одеса-Київ, тел.: (097) 455 52 69,

(комплекс «Батьківська Хата»).

Працюємо для Вас цілодобово

 

м. Біла Церква, тел.: (096) 440 04 33,

вул. Гординського, 68/8 (район Укртелекому).

Працюємо для Вас від 8.00 до 20.00

 

м. Умань, тел.: (097) 729 65 73,

вул. Горького, 54, (район Уманського водоканалу).

Працюємо для Вас від 8.00 до 20.00

 

м. Умань, тел.: (097) 455 58 02,

пл. Ленінського Комсомолу, 1, (район 14 школи).

Працюємо для Вас від 8.00 до 20.00

 

м. Ульяновка, тел.: (097) 097 72 09,

вул. Леніна, 15/2, (район «Нової пошти»)

Працюємо для Вас від 8.00 до 18.00

 

м. Ульяновка, тел.: (067) 259 24 11,

вул. Леніна, 58, (навпроти ТЦ)

Працюємо для Вас від 8.00 до 18.00

Оптові поставки без посередників, тел.: (067) 158 65 48.

Схожі новини:

Ректорська з вершковим маслом" – хіт презентації в ЕКО-крамничці "ПоплавОК"

"Вироблено в Україні!"‬‬

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram