ГоловнаЕкономікаДержава

Яресько: кредит від Світового банку допоможе збалансувати держбюджет

Міністр фінансів вважає, що кредит дозволить Україні повернутися до економічного зростання, створення робочих місць і підвищення рівня життя громадян

Яресько: кредит від Світового банку допоможе збалансувати держбюджет

Кредит на суму $500 млн від Світового банку сприятиме збалансуванню державного бюджету та дозволить направити додаткове фінансування на пріоритетні потреби.

Про це на своїй сторінці у Facebook написала міністр фінансів Наталія Яресько. "Цей кредит - це наступний крок у посиленні фінансової стабільності в нашій країні, оздоровленні її економіки. Це допоможе нам повернутися до економічного зростання, створення робочих місць і підвищення рівня життя кожного нашого громадянина", - написала міністр.

За її словами, виданий під дуже низькі відсотки кредит сприятиме збалансуванню державного бюджету та дозволить направити додаткове фінансування на пріоритетні потреби держави. "Адже здорові державні фінанси є запорукою сильної економіки і довіри громадян", - зазначила міністр.

Нагадаємо, 16 вересня повідомлялося, що Світовий банк виділив Україні $500 млн на розвиток фінсектору.

У середу підписала Угоду щодо отримання $500 млн. Другої програмної позики на проведення реформ у фінансовому секторі з ...

Posted by Наталія Енн Яресько / Natalie Ann Jaresko on Saturday, September 19, 2015

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram