ГоловнаЕкономікаДержава

"Укроборонпром" дотримується ембарго щодо Росії

У концерні стверджують, що тісно співпрацюють із правоохоронцями для недопущення неправомірних дій.

"Укроборонпром" дотримується ембарго щодо Росії
Фото: liga.net

Державний концерн «Укроборонпром» строго дотримується ембарго на постачання Росії складових для озброєння і військової техніки.

Про це йдеться в заяві компанії.

"Будь-який обмін технологіями, досвідом чи виробничу кооперацію зведено нанівець. Одночасно запущено масштабну програму імпортозаміщення російських складових. Зокрема, в її рамках освоєно понад 11 тис. виробів ", - запевняють в "Укроборонпромі", наголошуючи, що концерн припинив військово-технічне співробітництво з РФ ще 2014 року, відразу після початку військових дій на сході України.

Концерн заявляє, що кримінальні угруповання намагаються корупційними методами знайти шляхи постачання в Росію української продукції військового призначення, виробленої на підприємствах-учасниках концерну.

Керівництво концерну також звернулося до громадськості з проханням повідомляти про будь-які факти корупції та інших зловживань на його підприємствах.

Нагадаємо, раніше в пункті пропуску з РФ "Гоптівка" затримали харків'янина, який намагався на власному автомобілі вивезти до Росії військову продукцію без документів під виглядом загальнопромислових товарів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram