ГоловнаЕкономікаБізнес

МАУ звинувачує Саакашвілі в лобіюванні інтересів Atlasjet

У компанії повідомили, що Саакашвілі 33 рази літав на МАУ в період з 1 січня 2014 року по 30 червня 2015 року

МАУ звинувачує Саакашвілі в лобіюванні інтересів Atlasjet
Фото: www.vacc-ua.aero

Авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" звинувачує голову Одеської обласної державної адміністрації Михайла Саакашвілі в лобіюванні інтересів авіакомпанії "Atlasjet України" (Львів).

Про це на прес-конференції повідомив голова наглядової ради авіакомпанії Арон Майберг.

"На останньому засіданні комісії він (Саакашвілі) не сказав, що напередодні зустрічався з акціонерами Атласджет. Ця компанія обіцяла йому, що буде інвестувати мільярди доларів в Одесу, але за умови отримання маршруту з Одеси до Стамбула", - сказав він.

Майберг також зазначив, що МАУ вважає недостовірним твердження Саакашвілі про високу вартість авіаквитків компанії.

За словами голови наглядової ради МАУ, Саакашвілі літав на МАУ в період з 1 січня 2014 року по 30 червня 2015 року 33 рази, при цьому 17 разів він літав в економ-класі, 16 разів - у бізнес-класі.

"Губернатор зазначив, що платить 160-170 доларів, а то й 250-300 доларів. Ми підняли інформацію. Рейс "Київ - Одеса". Пан Саакашвілі летів на цьому рейсі і купив квиток за 200 доларів. Порядку 70% пасажирів цього ж рейсу купили квитки заздалегідь, і вартість квитків була в підсумку навіть не в 3, а в 10 разів дешевша", - сказав Майберг.

При цьому Майберг погодився зі словами Саакашвілі про те, необхідно вивчити й умови зокрема аеропорту Одеси, зокрема ціну на пальне.

Нагадаємо, раніше голова Державіаслужби Денис Антонюк, якого усунули з посади після суперечки з губернатором Саакашвілі, поскаржився на нього в Генпрокуратуру.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram