ГоловнаЕкономікаБізнес

Посол Ізраїлю в Україні візьме участь у конференції iForum

На форумі пройде круглий стіл "Досвід Ізраїлю в розвитку інноваційної екосистеми".

Посол Ізраїлю в Україні візьме участь у конференції iForum

16 квітня конференцію iForum-2015 відвідає посол Ізраїлю в Україні Еліав Білоцерківський. Він розповість про досвід держпрограми Ізраїлю в підтримці підприємців. Про це повідомляють організатори iForum, інфопартнером якого виступає видання LB.ua.

Серед учасників обговорення також Тамара Бакшт (CEO компанії VisIC Technologies), Стас Хірман (керуючий партнер ТEC Ventures, співорганізатор конференції SVOD), Денис Довгополий (президент бізнес-акселератора GrowthUP), Ілля Кенігштейн (керуючий партнер Hybrid Capitaltal), Олександр Ольшанський (Imena. UA/MiroHost), Ольга Белькова (народний депутат України).

Крім того, на iForum-2015 буде спеціальна хай-тек-зона - Smart City Area. Це своєрідна футуристична інсталяція "розумного" міста: з електрокарами, енергоощадними технологіями, персоналізованим виробництвом, дронами, інтерактивними інтерфейсами і віртуальними локаціями.

Форум інтернет-діячів (iForum) - найбільша офлайн-конференція України та Східної Європи. Форум є громадським рухом, створеним групою ентузіастів, і присвячений проблемам розвитку Інтернету. Проходить щорічно у квітні, починаючи з 2009 року.

У 2011-му кількість учасників - 3743 осіб - було визнано рекордною для профільних офлайн-заходів Уанету, в результаті чого iForum було визнано Національним реєстром рекордів найбільшою конференцією в Україні. У 2012 році його відвідали 5576 осіб, а у 2013-му - понад 7 тисяч.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram