ГоловнаЕкономікаБізнес

У Луганській області через брак дизелю почали закривати залізничні маршрути

Москаль закликав Яценюка і Бурбака звернути увагу на проблеми залізниці

У Луганській області через брак дизелю почали закривати залізничні маршрути

У Луганській області через брак дизельного палива припинили курсувати потяги двох приміських маршрутах - зі Сватового в Куп'янськ і зі Сватового до станції "Венгерівка" (селище Врубівка).

Про це повідомляє сайт луганського губернатора Геннадія Москаля.

"Із 20 листопада припинили рух шість приміських дизель-поїздів у напрямках Сватове-Куп'янськ і Сватове-Венгерівка. Причина - відсутність палива через припинення державного фінансування Донецької залізниці", - йдеться в повідомленні.

Москаль попросив прем'єра Арсенія Яценюка і міністра інфраструктури Максима Бурбака вирішити цю проблему, оскільки Сватівське моторвагонне депо зробити це самотужки не може. Губернатор зазначає, що через скасування потягів найбідніші жителі регіону втратили єдину можливість пільгового проїзду, а ті, хто працює, - доїжджати на місце роботи.

Нагадаємо, що 15 листопада президент Петро Порошенко активував рішення РНБО "Про невідкладні заходи щодо стабілізації соціально-економічної ситуації в Донецькій і Луганській областях", яким Україна припинила фінансування окупованих бойовиками районів Донбасу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram