ГоловнаЕкономікаБізнес

Кількість активних карток МТС-Україна в Криму радикально скоротилася

Клієнти компанії можуть спілкуватися лише в роумінгу

Кількість активних карток МТС-Україна в Криму радикально скоротилася
Фото: Макс Левин

Кількість активних sim-карт компанії МТС-Україна в Криму скоротилася з 1,7 млн на початку року до трохи більше за 1 млн на початок вересня. Про це LB.ua повідомили в компанії.

5 серпня в Криму несподівано зник зв'язок у абонентів МТС-Україна. Роботу оператора вдалося відновити через кілька днів. У компанії пояснили, що обслуговування абонентів організовано "на основі технічного роумінгу згідно з універсальним тарифом, умови якого максимально наближено до умов тарифів, якими кримські абоненти користувалися раніше".

Одночасно в Криму з'явився новий російський оператор "К-телеком" з реєстрацією в Краснодарі. Оператор почав працювати на частотах, якими раніше користувалася компанія МТС-Україна. Керівником нового російського оператора став колишній глава територіального управління МТС-Україна Борис Брунов.

Робота іншого великого українського оператора "Київстар" припинилася в Криму 12 серпня. Український оператор "Астеліт" (бренд life :)) продовжує працювати на півострові на колишніх умовах. Великі російські мобільні оператори в Криму працюють в міжнародному роумінгу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram