ГоловнаЕкономікаФінанси

Новий Lexus NX уже можна замовити в Україні

Світова прем'єра нового NX відбулася 20 квітня цього року

Новий Lexus NX уже можна замовити в Україні

З 1 серпня 2014 року в Україні можна замовити новий середньорозмірний кросовер преміум-класу Lexus NX. Світова прем'єра нового NX відбулася 20 квітня цього року на Міжнародній автомобільній виставці в Пекіні. В Україні автомобіль доступний для замовлення в гібридній модифікації NX 300h у трьох варіантах комплектацій на вибір: Executive, F SPORT і Luxury.

Кросовер NX, який став першим автомобілем Lexus у сегменті середньорозмірних кросоверів, отримав яскравий емоційний дизайн, повністю виправдовуючи статус урбаністичного автомобіля для людей, котрі ведуть активний спосіб життя. Завдяки приголомшливому зовнішньому вигляду і передовим технологіям цей автомобіль встановлює нові стандарти для майбутніх моделей Lexus. NX - це автомобіль, який вирізняється серед хаотичного ритму міського життя і привертає до себе погляди незалежно від характеру поїздки - жвавими вулицями великого міста чи приміськими дорогами.

Головний інженер NX пан Такеакі Като зазначив, що модель розробили для активного міського життя. На всіх етапах його розробки інженери та дизайнери рішуче підходили до створення автомобіля з урахуванням переваг його цільової аудиторії - молодих шанувальників автомобілів преміум-класу, що живуть у сучасному місті. Оснащений повногібридним приводом Lexus, що органічно координує роботу 2,5 л бензинового двигуна і електромоторів, новий гібридний NX здатен пересуватися неймовірно плавно і тихо, при цьому споживаючи лише 5,3 л/100 км * пального в комбінованому циклі, що є приголомшливим показником для повнопривідного кросовера такого розміру.

Екстер'єр нового NX залишає ефектне враження. Завдяки потужним широким колісним аркам, під якими знаходяться 18-дюймові легкосплавні диски, авто виглядає мужньо й агресивно. Центральне місце в екстер'єрі займає фірмова решітка радіатора Lexus, ефект якої підсилюють інноваційні світлодіодні передні фари і ходові вогні денного світла у вигляді букви L.

Інтер'єр NX викликає захоплення, адже салон виконано в стилі спортивного автомобіля за мотивами дизайну Lexus LFA. Кожна деталь інтер'єру не просто втілює інноваційний дух бренда Lexus, а також є справжнім витвором мистецтва: оздоблене комбінованою шкірою кермо, витончений і сучасний дизайн приладів, високоякісна оббивка сидінь.

У новому кросовері NX втілено сучасні тенденції автомобілебудування з погляду технологій і дизайну. Вперше для Lexus тепер доступна система дистанційного управління Remote Touch третього покоління із сенсорним управлінням і бездротовий зарядний пристрій, завдяки якому можна заряджати портативні електронні пристрої. Для забезпечення високого рівня безпеки водія і пасажирів у NX також доступна система панорамного огляду, що дозволяє отримати інформацію про те, що відбувається навколо автомобіля, за допомогою чотирьох камер; а також система моніторингу "сліпих" зон і система оповіщення про наближення автомобілів під час руху заднім ходом. Таким чином, кожен з пасажирів NX почувається захищено й упевнено.

NX - це технологічний урбаністичний кросовер, який пропонує своєму власникові не тільки комфорт і надійність Lexus, а й неймовірну виразність і інноваційний дизайн у кожній деталі. Його створено для того, щоб відрізнятися в ритмі руху сучасного міста і дарувати своєму власнику неперевершене відчуття переваги.

* Дані отримано в ідеальних умовах, без урахування індивідуальної манери керування автомобілем, якості дорожнього покриття та інших умов (дорожніх, погодних тощо). Показники можуть суттєво відрізнятися від зазначених і визначаються лише експериментально.

www.lexus.ua

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram