ГоловнаЕкономікаБізнес

У Криму арештували майно телеканалу українського нардепа

У "Чорноморської ТРК" виявили борги на 4 млн рублів

У Криму арештували майно телеканалу українського нардепа
Фото: sync-blog.com

Російські пристави проводять арешт майна опозиційного кримського телеканалу "Чорноморська ТРК".

Про це пише "Крым.Реалии" з посиланням на юриста телеканалу Андрія Беспоясного.

За його словами, в п'ятницю вдень в офіс телеканалу у Сімферополі прийшли люди у формі з рішенням Госпсуду Криму для забезпечення позову кримського Радіотелевізійного передавального центру про арешт рухомого і нерухомого майна "Чорноморської ТРК", у тому числі передавачів.

"Зараз на вулиці стоять осіб 30 співробітників, усередину не пускають, на двері повісили замок. Усередині перебувають люди у формі - осіб 20 представників служби, люди в робочому одязі. Хто це такі? Нам не назвалися. Також були дві камери, які вели зйомку, вони нам теж не назвали себе, не пред'явили посвідчень", - розповів юрист.

За його словами, кримський РТПЦ тричі подавав клопотання про накладення арешту на майно телекомпанії, але суд відмовлявся задовольняти його. "Потім вони об'єднали всі вимоги, висунуті раніше, і суд абсолютно безпідставно задовольнив повністю апеляційну скаргу РТПЦ", - сказав він.

"Крыминформ" з посиланням на керівника "Кримзв'язку" Сергія Доценка пише, що майно арештовано через борги за надані послуги. Йдеться про суму близько 4 млн рублів, які "Чорноморська ТРК" нібито накопичила за 3 роки. Він додав, що телекомпанія може розрахуватися з боргами і повернути майно. В іншому разі все арештоване майно буде реалізовано для погашення боргу.

Телерадіокомпанію "Чорноморську" контролюють народний депутат України від "Батьківщини" Андрій Сенченко і його партнери - міністр соцполітики України Людмила Денисова й екс-нардеп Сергій Веліжанський.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram