ГоловнаЕкономікаБізнес

"Метінвест" створив у Румунії торгове представництво

Група компаній "Метінвест" створила в Румунії торгове представництво Metinvest Carpathia SRL. Про це повідомляє прес-служба компанії

"Діяльність представництва націлена на посилення співпраці з румунськими покупцями сталевого прокату виробництва "Метінвесту" та надання їм оперативного та ефективного сервісу", - йдеться в повідомленні прес-служби.

У групі компаній "Метінвест" зазначили, що нове представництво забезпечить подальший розвиток співпраці з румунськими покупцями, які працюють у сфері будівництва, машинобудування, трубного виробництва. "Для клієнтів діятиме єдиний оперативний канал взаємодії з "Метінвестом": вони зможуть розміщувати "пакетні" замовлення, комбінуючи різні види металургійної продукції", - зазначили в компанії.

"Ми послідовно рухаємося назустріч нашим клієнтам у Східній Європі та на інших ключових ринках, відбудовуючи і зміцнюючи нашу мережу дистрибуції, а також розвиваючи всі аспекти торгового партнерства. Ми сфокусовані на тому, щоб повністю задовольняти потреби наших покупців, надаючи їм зрозумілі та зручні схеми роботи, максимально широкий асортимент продукції, повноцінну технічну підтримку, комерційний сервіс і зручну логістику", - підкреслив директор з продажу групи "Метінвест" Дмитро Ніколаєнко.

Зазначимо, що в Європі вже працюють 20 торгових представництв і складів групи "Метінвест": на Балканах, в Прибалтиці, в Бельгії, в Болгарії, Німеччині, Італії, Румунії, Швейцарії та Великобританії. Загалом компанія володіє торговими офісами в 21 країні світу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram