ГоловнаЕкономікаБізнес

ПриватБанк відкрив постімпортне фінансування компанії "ЕД-МАР"

Крім кредитування, банк надає компанії широкий спектр банківських послуг

ПриватБанк відкрив постімпортне фінансування компанії "ЕД-МАР"
Фото: p-p.com.ua

ПриватБанк відкрив постімпортне фінансування на суму понад 1 млн дол США одному з великих металотрейдерів ТОВ "ЕД МАР" (Дніпропетровськ, Україна).

Як повідомили в банку, весь обсяг фінансування буде спрямовано на забезпечення поставок в Україну якісного оцинкованого рулонного прокату, що дозволить компанії розширити асортимент металопрокату для будівництва і промисловості.

ПриватБанк і ТОВ "ЕД-МАР" успішно співпрацюють вже понад 3 років. Крім кредитування, банк надає компанії широкий спектр банківських послуг, включаючи розрахункове обслуговування, конверсійні операції, банківські гарантії, постімпортне фінансування та інші сучасні послуги.

"Умови роботи з ПриватБанком дозволяють компанії істотно знизити вартість позикових ресурсів, - зазначає директор Дніпропетровського регіонального управління ПриватБанку Володимир Мацак. - Крім того, в рамках співпраці з банком клієнти можуть користуватися широким спектром гарантій і акредитивів, в тому числі новою унікальною послугою гарантованих платежів за ставкою всього 4% річних".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram