ГоловнаЕкономікаБізнес

Замість Hyundai пустили купе і спальні вагони

На маршрут Київ-Харків вийшли двоповерхові поїзди

Замість Hyundai пустили купе і спальні вагони
Фото: ucraine.info

"Укрзалізниця" замінила тимчасово зняті з експлуатації швидкісні потяги класу "Інтерсіті+" виробництва корейської Hyundai Rotem звичайними купейними і спальними вагонами.

Про це пише

"Інтерфакс-Україна".

"Для заміни цих потягів кожна залізниця має певний резерв рухомого складу, який ми використовуємо в літніх пасажирських перевезеннях. Потяги Hyundai тимчасово будуть замінені на класні вагони. Ми сформували схему цих поїздів виключно з купейних і СВ-вагонів. Від сьогодні відкриваємо продаж квитків на ці напрямки за графіком швидкісних поїздів. Усі пасажири, які попередньо придбали квитки на поїзди Hyundai, можуть здійснити подорож на поїздах заміни", - заявив заступник гендиректора "Укрзалізниці" Павло Чекалов.

Єдиний виняток становив найпопулярніший маршрут Київ-Харків. Там замість Hyundai будуть їздити двоповерхові потяги Skoda, куплені перед Євро-2012, і поїзди локомотивної тяги "Україна-2" виробництва Крюківського заводу. Ось такі:

Фото: kvsz.com

Природно, поїзди, пущені на заміну, будуть їздити повільніше, ніж Hyundai (знову-таки за винятком харківського напряму).

Нагадаємо, що

Hyundai зняли з експлуатації, щоб провести техогляд у зв'язку з виявленими неполадками.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram