ГоловнаЕкономікаДержава

Кондиціонер в офісі Януковича відремонтують за 6 млн грн

Кондиціонер в офісі Януковича відремонтують за 6 млн грн

Управління адміністративними будинками Державного управління справами 16 жовтня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ "АЕК Інжиніринг" на капітальний ремонт холодильної станції корпусу №6 по вул.Банковій, 11. Вартість угоди становить 5,90 млн грн.

Про це повідомляється у "Віснику державних закупівель".

Протягом 2013 року потрібно виконати ремонтні роботи зі спорудження холодильної станції, а також заміни старого та встановлення нового обладнання. Потрібно змонтувати дві холодильні машини вагою 4,5 т кожна, винесений конденсатор масою 1,2 т.

Це вже друга велика угода на ремонт комунального господарства Адміністрації Президента. У серпні цього року Управління адміністративними будинками ДУС за 7,48 млн грн. замовило прокладку прохідного колектора і заміну трубопроводу для будинків по вул.Банковій, 11.

2011 року було замовлено поточний ремонт Адміністрації Президента по вул.Банковій, 11 вартістю 99 тис. грн. 2010-го ПАТ "Отіс" отримало замовлення на заміну одного ліфта вартістю 887 тис. грн. З моменту заснування "Вісника державних закупівель" в середині 2008-го жодних інших тендерів на ремонтно-будівельні роботи управління будівлями ДУС не проводило.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram