ГоловнаЕкономікаДержава

Медведєв запропонував Януковичу разом боротися з кризою

Російський прем'єр обіцяє Україні непросте економічне майбутнє.

Медведєв запропонував Януковичу разом боротися з кризою
Фото: kremlin.ru

Прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв заявив, що в умовах кризи Україні, як і Росії, доведеться приймати жорсткі економічні рішення. При цьому він вважає, що це необхідно здійснювати спільно.

"Простого економічного майбутнього в нас нині немає. Нам доведеться приймати рішення, можливо, іноді жорсткі, надзвичайні рішення для того, щоб підтримувати наші економіки", - сказав Медведєв на зустрічі з Президентом України Віктором Януковичем у середу в Києві. Він зазначив, що подібні рішення бажано ухвалювати не в односторонньому порядку, "а у взаємозв'язку і в гармонії між нашими підходами".

Янукович, зі свого боку, також підтвердив важливість координації двосторонніх дій.

"Враховуючи непросту ситуацію у світі (триває економічна криза), дуже важливо дізнатися вашу точку зору, також важлива координація наших зусиль для того, щоб мінімізувати ті проблеми, які можуть виникнути в економіках наших держав", - сказав він.

"Як стратегічні партнери ми повинні думати про спільні рішення в питаннях інтеграції наших економік. Саме від координації цієї роботи між нашими країнами залежатиме і зростання економік, і доходи бюджету", - сказав Президент України.

Нагадаємо, прем'єр України Микола Азаров похвалився зростанням української економіки на тлі рецесії в Європі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram