ГоловнаЕкономікаБізнес

Зв'язок Азарова коштуватиме Україні 2 млн грн

Для Кабміну замовили інтернет і телеграми.

Зв'язок Азарова коштуватиме Україні 2 млн грн
Фото: newzz.in.ua

Господарсько-фінансовий департамент Секретаріату Кабінету Міністрів замовив послуги зв'язку на суму 1,88 млн грн.

Про це повідомляється у "Віснику державних закупівель" з посиланням на результати тендерів, угоди з яких уклали 23-26 квітня.

Основним постачальником послуг мобільного зв'язку є "МТС", який отримає 0,5 млн грн за 350 тис. хвилин корпоративного зв'язку. "Київстар" у свою чергу отримає 0,21 млн грн за 120 тис. хвилин.

"Укртелеком" отримає 0,9 млн грн за близько 1,3 млн хвилин послуг місцевого телефонного зв'язку і 220 тисяч замовлень міжміського та міжнародного телефонного зв'язку.

Також "Укртелеком" в особі філії "Дирекція розвитку інфраструктури" отримає 0,15 млн грн за проведення 15 селекторних нарад (у формі телефонної конференції) обсягом не більше 28 точок підключення за один захід тривалістю 90 хвилин. Вартість однієї селекторної наради становить 10 тис. грн.

Центр технічної експлуатації №1 Філії спеціалізованого електрозв'язку "Укртелекому" також отримає 35 тис. грн за близько 300 вищих урядових телеграм обсягом 70 слів. Вартість однієї телеграми становить близько 120 грн, або 1,7 грн за слово.

Держпідприємство "Центральна станція зв'язку" "Укрзалізниці" отримає 5,5 тис. грн за послуги відомчого місцевого та міжміського телефонного зв'язку тривалістю 150 тис. хвилин і послуги "Стіл замовлень" тривалістю 3780 хвилин.

Послуги інтернету коштуватимуть 80 тис. грн. Половину з них отримає "Датагруп" за основний канал доступу до мереж і ресурсів поза точки обміну українським трафіком UA-IX без обмеження трафіку зі швидкістю 200 Мбіт/с (симетричний канал).

Другу половину суми отримає "Адамант" за додатковий канал доступу в інтернет і супровід в RIPE NCC ресурсів, зареєстрованих за секретаріатом КМУ. Передбачене забезпечення послуг доступу до мережі і ресурсів підключених до точки обміну українським трафіком UA-IX без обмеження трафіку зі швидкістю 1 Гбіт/с (симетричний канал).

Нагадаємо, на електрику в Кабміні витратять 4 млн гривень 2012 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram