ГоловнаКультура

Американський режисер Девід Лінч відвідає Україну в листопаді

Він візьме участь в офіційному відкритті українського представництва благодійного фонду David Lynch Foundation.

Американський режисер Девід Лінч відвідає Україну в листопаді
Фото: EPA/UPG

У листопаді в Україну приїде американський режисер культового серіалу "Твін Пікс" Девід Лінч. Візит заплановано на 16-18 листопада.

Про це повідомляє "112 Україна".

Зазначають, що Лінч побуває на офіційному відкритті українського представництва всесвітнього благодійного фонду David Lynch Foundation.

Крім того, режисер зустрінеться зі студентами, чиновниками, а також представниками творчої та політичної еліти.

Після візиту в Україну Лінч вирушить у Грузію, де перебуватиме з 18 по 21 листопада й візьме участь у відкритті міжнародного Кінематографічного університету Девіда Лінча.

Благодійний фонд David Lynch Foundation було засновано 2005 року. Спочатку він займався розповсюдженням трансцедентальної медитації в навчальних закладах. Згодом його діяльність скерували на допомогу людям, які перебувають у "групі ризику": безпритульним, ветеранам, в'язням і військовим біженцям. На концертах, які проводив Фонд, виступали Іґґі Поп, Кетті Перрі, Moby, Maroon 5, Duran Duran. У 2009 році він організував перший за сім років спільний виступ учасників The Beatles.

Нагадаємо, перший візит Девіда Лінча в Україну відбувся 2009 року. Докладно читайте в інтерв'ю "Девід Лінч: «Істина виникає не в суперечці, а за наявності інформації»".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram