ГоловнаКультура

Культовий французький режисер Леос Каракс зніме мюзикл

Головні ролі у фільмі зіграють Руні Мара і Адам Драйвер.

Культовий французький режисер Леос Каракс зніме мюзикл
Фото: molodist.com

Відомий французький режисер Леос Каракс ("Священні мотори", "Коханці з Нового мосту") зніме драматичний мюзикл.

Як повідомляє Variety, у фільмі "Аннетт" зіграють Руні Мара і Адам Драйвер.

Співачка Ріанна також може з'явитися в невеликій ролі.

Бюджет фільму становитиме 15,5 млн доларів. "Аннетт" стане першим англомовним фільмом культового режисера. Музику до мюзиклу напише арт-рок-гурт Sparks, заснований 1971 року.

Зйомки почнуться навесні і будуть проходити в різних країнах.

Останнім фільмом Каракса наразі стали "Священні мотори", що брали участь в основному конкурсі Каннського кінофестивалю у 2012 році. Після прем'єри фільму ширилися чутки, що він стане останнім у кар'єрі режисера.

1984 року Каракс отримав приз молодіжного журі на Каннському кінофестивалі за фільм "Хлопець зустрічає дівчину". Більше призів у Каннах режисер не отримував, що не завадило йому вибороти культових статус серед кіноманів.

Руні Мару цього року глядачі зможуть побачити у фільмі "Лев". Також готується до запуску сиквел "Дівчини з татуюванням дракона" - студія знайшла режисера. За повідомленнями Variety, ним може стати Феде Альварез, режисер фільму "Не дихай".

Адам Драйвер зараз зайнятий на зйомках фінального сезону серіалу "Дівчата", а також готується до зйомок продовження "Зоряних воєн". Цього року Драйвер знявся в новому фільмі Джима Джармуша "Патерсон" (вийде в український прокат у лютому) та у фільмі "Мовчання" Мартіна Скорсезе, прем'єра якого намічена на грудень цього року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram